Emelem kalapom!

Hölgy

Hét lépéssel megelőzhető lenne a válás

A házasság, a család és a hit megerősítéséről tanácskoztak a Családok XI. Világkongresszusán.

2017. május 28. - Fekete Fanni főszerkesztő

A liberális ideológiák terjedésével veszélybe került a család: egyre több a válás és az abortusz, míg a házasságkötések száma csökken – erre hívták fel a figyelmet a Családok Budapesti Világtalálkozóján. „Az előző tíz kongresszus célja a változásokkal szembeni kritika megfogalmazása volt, az idei…

Tovább

Te már nagy vagy, nem kapsz ajándékot!

Meddig tartsunk gyereknapot?

Minden bizonnyal a huszonkét évemmel én vagyok az egyik legidősebb, akinek ajándékkal kedveskednek a szülei gyereknap alkalmából. Igaz, ma már nem legót és csokit kapok, hanem anyagilag támogatnak, de a lényegen ez mit sem változtat. Meddig tart egy gyerek számára a gyereknap, és a…

Tovább

Egyetemistaként lett a Jövő Borásza, egy év múlva pedig már Kaliforniában szüretel

Fárasztó munkaként bélyegzik meg a fiatalok a szőlőtermesztést, pedig egyszeri és megismételhetetlen élmény a saját bor elkészítése, vallja Tóth Sándor, akit huszonkét évesen választottak a Jövő Borászának, most pedig a kaliforniai szüretre készül.

Tovább

Nem kell pénz a klassz gyereknaphoz

Pénztárca- és gyerekbarát ajándékötletek május utolsó vasárnapjára

Sok szülő gondol kétségbeesve a közelgő gyermeknapra: a kisebbik új legót kért, a kamasz pedig koncertjegyet. Pedig ahogyan az összes ünnepnek, úgy május utolsó vasárnapjának sem az anyagiakról kellene szólnia.

Tovább

Anyák napi köszöntő

Május első vasárnapja világszerte az édesanyák napja. Az ünnep hagyománya Amerikából ered, hazánkban először a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt rendezett anyák napi megemlékezést, 1925-ben. A Hölgy minden kedves édesanyának, nagymamának, keresztanyának örömökben gazdag  anyák napját kíván!  

Tovább
süti beállítások módosítása